2016. július 24., vasárnap

2.- Egy nehéz hét után a megérdemelt "pihenés"

Május 13., péntek



Életemben nem takarítottam annyit, mint ezen a héten. Már minden csillogott-villogott, mikor még talált valamit a főnök, amit meg kellett csinálnunk.  Minden napomnak csak a végét vártam, hogy végre ledőlhessek az ágyba, de ez valahogy mindig nehezen akart eljönni. Mai nap is, így voltam ezzel, de amikor közölték velünk, hogy a hétvégénk szabad, valahogy mindenki kicsit jobb kedvre derült. A munkának ugyanúgy hat órakor lett vége, mint a többi napon, de ez után nem feküdt le senki sem, hanem inkább készülődtünk az esti bulira. Páran közülünk voltak, akik már dolgoztak Siófokon, így ők utasítgattak minket, hogy mikorra legyünk kész, hová mennyünk és a többi. A fürdőket fiúk lányok egyaránt lerohanták és mindenki próbálta magából a maximumot kihozni ez  a nehéz hét után. Miután letusoltam bementem a szobánkba és elkezdtem keresgélni egy csinosabb ruhát, ami erre az alkalomra megfelelne. Így utólag örülök neki, hogy tettem el pár csinosabb öltözéket is, így én nem voltam bajba nem úgy mint pár lány a többi szobából. Ennek ellenére egy egyszerűbb öltözéket vettem fel.
Mikor mindannyian elkészültünk a folyosón vártuk be egymást, majd ahogy kigyűlt a létszám neki indultunk az éjszakának. A délelőtti csöndes élet után ez teljesen meglepő volt, hogy ennyien voltak az utcákon. Szinte alig fértünk el egymás mellett. 
- Ha van kedvetek mennyünk be a buli előtt egy játékterembe.- mondta az a srác, aki ismerte Siófokot. Nem kellett senkinek se sok, hogy akkor bevonuljunk. Első körbe kirendeltük a piákat majd csak utána kezdtünk el játszani is. Az egyik fiú, aki már dolgozott Siófokon odajött hozzám. 
- Tomi vagyok.- mutatkozott be, mire én is így tettem, majd végül már együtt piálgattunk. Már sokadik pohárnál tartottunk, mikor a többiek megunták a játékokat és indulni akartak a buliba. Nem messze ugyanezen a sétáló utcán volt a buli is ahova mentünk. Nagyon hosszú sor állt előttünk, de Tomi azt mondta, hogy érdemes kivárni. Fél órába is beletelt, de végül bejutottunk és szétszeledtünk. Én Kittivel maradtam, majd hozzánk csapódott Tomi is amolyan védelmezőként. Ha mi táncoltunk akkor ő is jött velünk, ha a bárnál ültünk akkor ő is, szóval tényleg le nem tudtuk magunkról vakarni, ami már kicsit idegesítő volt. Éppen táncoltunk, mikor rám nyomult. Próbáltam nem feltűnően arrébb slisszanni, de valakinek neki ütköztem. Mikor megfordultam egy gyönyörű szempárral találtam szemben magam, amitől kicsit meg is hökkentem ő viszont egy kicsit sem, sőt közelebb jött hozzám és elkezdett velem táncolni. Az egyik lábát a lábaim közé tette és úgy ringtunk egyszerre a zene ütemére. Egy pillanatra sem jutott eszembe, hogy egy vadidegennel táncolok csak az, hogy ez mennyire jól is esik. Nem tudom mennyi idő telt el, mikor meghívott egy italra. Nem mutatkozott be így én se tettem. Felváltva ittunk és táncoltunk. A végén már annyit ittunk, hogy kezdtem becsiccsenteni. Mikor táncoltunk egyszer csak megcsókolt. Puha ajkai az enyémhez simultak, ajkai szétnyíltak és nyelvével is felfedező útra indult. Nem volt erőszakos a csókja sőt finom, lágy volt. Miután egyszer megcsókolt szinte abba se akartuk hagyni. Nem tudom, hogy a pia tette ezt velem vagy az exem csúnya emléke, de akartam. Nem sokáig kellett arra várnom, hogy elvigyen magához és megtörténjen, aminek kell. 
Reggel, mikor felkeltem viszont kicsit sem találtam helyén valónak, hogy én belementem egy egyéjszakás kalandba, így szó nélkül leléptem otthagyva az Adonisz testű ismeretlen srácot.

2 megjegyzés:

  1. Mivel nálam a Chat valamiért nem működik, csak jelezni szeretném, hogy benne vagyok a cserében :)

    VálaszTörlés
  2. Rendben, köszönöm. Már ki is tettelek :)

    VálaszTörlés